contact
 
 
 
 

Nieuws 

01 Augustus 2013. Make IT Mobile!
Koos Varkevisser is door Vincoevents gevraagd op te treden als dagvoorzitter voor het "Make IT Mobile 2013" event. MIM2013 is een buyersforum waarbij marktleiders en organisatieleiders op zoek gaan naar oplossingen voor Mobile IT. Het event kent een commerciëel, een voorlichtend én een netwerk karakter. Netwerken en voorlichting zijn echter prominent vertegenwoordigd terwijl de commercie optioneel is.
Het event vindt plaats op 30 Oktober aanstaande en is gratis (na aanmelding). Voor meer informatie: http://www.vincoforums.com/
 

17 September 2011. Vulnerability scanning voor SAP.

ERP sysemen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse economie. Vrijwel alle grote en middelgrote organisaties maken hier gebruik van. IAG Consultancy is reseller voor de BeNeLux voor Onapsis' X-one ©, op dit moment de enige tool die in-depth vulnerability scanning, Compliancy scans en audits mogelijk maakt voor SAP R/3© en Netweaver©. Dit kan duizenden euro's besparen op uw compliance onderzoeken voor SAP!


01 Juni 2010. Vanaf heden is het mogelijk om via IAG Consultancy de Internet verbinding van uw organisatie te stroomlijnen. Wij leveren een hardware oplossing waarmee het internet gebruik per gebruiker gereguleerd kan worden terwijl de privacy gewaarborgd blijft! Een uiterst betaalbare en flexibele oplossing! Kijk hier voor de details!


12 April 2010.  IAG Consultancy heeft een model ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier de beveiliging binnen het MKB op het gewenste nivo gebracht kan worden. Tegen een vastgesteld tarief, dus geen verassingen achteraf!


05 oktober 2009. IAG Consultancy lanceert twee nieuwe diensten:

Systemscan

Webscan


De systemscan is een dienst waarbij een op het internet gekoppeld systeem op afstand word getest. Deze dienst onderscheid  zich van andere scandiensten op de volgende wijze. Andere aanbieders koppelen hier een dure adviesdienst aan vast. Onze scandienst kijkt naar de wijzigingen ten opzichte van de vorige scan en meld u de verschillen. Niets anders dan dat. U kunt zelf kiezen of u een expert inhuurt of uw eigen mensen eerst naar de systemen laat kijken. Simpel maar doeltreffend en voor een zeer laag bedrag: 15 euro per maand voor een enkel IP adres. Voor wekelijkse scans en meerdere systemen geld een staffel!


De webscan kijkt met name naar de risico's welke uw website loopt. Regelmatig komen er bedrijven in het nieuws omdat hun website door kwaadwillenden is overgenomen om ongemerkt virussen en andere malware te verspreide. Het probleen is wereldwijd zelfs groter zoals u hier kunt lezen. Deze wekelijkse of maandelijkse scan kijkt naar de kwetsbaarheden van uw website zodat u uw risico's kent en in staat bent om uw website weer veilig te maken. Uw website is het gezicht van uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw bezoekers besmet raken door kwaadwillende software, kan dat klanten kosten maar zeker ook uw goede naam! Ook deze dienst kent een gunstig tarief: Voor slechts 20 euro per maand weet u hoe kwetsbaar uw website is voor aanvallen van kwaadwillenden.


29 september 2009

Koos Varkevisser benoemd als lid van de raad van bestuur van GRCSI. GRCSI (www.grcsi.org)  is een wereldwijde organisatie welke zich bezig houd met het certificeren van  risico management professionals. In deze functie zal Koos zich voornamelijk bezig houden met het opzetten van het certificeringsprogramma en de europese presence.